Oväntat inhopp på Bokmässan

Bokmässan, en av årets absoluta höjdpunkter, är över.

För egen del blev årets tillställning en ovanlig upplevelse då jag plötsligt hamnade som samtalsledare på Se Människan-scenen.

Tomas Lundström, en av redaktörerna till boken Att hoppas på ett annat system (en bok som jag jobbat med under våren) skulle samtala med Patrik Hagman, författare till boken Om kristet motstånd, samt ytterligare en person som skulle agera samtalsledare. Samtalsledaren blev dock sjuk och två timmar innan samtalet skulle äga rum hade vi ingen som kunde leda det. Vi bestämde hastigt att jag skulle göra ett försök, och jag ägnade därefter lunchen åt att rallyskumma mig igenom Patriks bok för att ha ett hum om vad den handlar om. Trots allt tycker jag att det blev ett väldigt intressant samtal. Kanske inte så mycket på grund av min insats, men jag tycker att Tomas och Patrik har mycket tänkvärt att säga.

Extra roligt att av alla årets samtal på Se Människan-scenen är vårt samtal det näst mest sedda, efter Göran Skytte men före Leif GW Persson.

Samtalet kan du se här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *