Det här är americana

15a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste numret av den eminenta musiktidningen Lira har precis kommit ut och den innehåller i vanlig ordning mycket intressant läsning. Den här gången bidrar jag med ett långt reportage där jag reser till Nashville för att försöka reda ut vad americana handlar om. Bland annat träffar jag en hel hög svenskar på plats.

På hela tolv sidor tillåts jag bre ut mig och nörda ner mig ordentligt. Det är alltid lika roligt när man får chansen att skriva lite längre och försöka tränga lite djupare än vad som oftast är möjligt.

Text och bild finns även i min portfolio, här.

Dessutom har jag skapat en Spotifylista med sköna låtar från artister som uppträdde under Americanafest 2013, den hittar man här.

Men bäst kommer text och bild till sin rätt på papper. Så stick iväg till närmaste Pressbyrå och köp ett ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *